top of page

Bli franchisetagare inom
Svenska Alarm

Nu har du som är driven och sugen på att starta eget en unik möjlighet att driva din egen Svenska Alarm-filial. Som franchisetagare slipper du den långa och tråkiga uppstartssträckan som nyföretagare och kan istället gå på det roliga direkt – att träffa kunder och tjäna pengar.

  • Söker du en utmaning där du själv bestämmer över din tid, ditt resultat och din ekonomi? 

  • Vill du bli en del av en växande bransch oavsett konjunktur?

  • Drömmer du om att bli miljonär? 

Just nu söker vi franchisetagare i följande etableringsorter: 

Hela Sverige

svenska alarm 2.jpg

Vi är ett företag i framkant som utmanar säkerhetsbranschen genom innovativa lösningar. Vår främsta prioritet är att säkerställa våra kunders trygghet och se till att de har bästa möjliga trygghetslösning i sitt hem och på sin arbetsplats. Försäljning sker av smarta uppkopplade larmsystem för att motverka inbrott och brand till privatpersoner och företag i Sverige. Vi har sedan starten hjälpt 20 000-tals kunder att uppgradera sina larm från traditionella dyra hyrlarm till smarta ägandelarm. Kundnöjdheten är hög och vi har många trogna kunder och fler skall det bli gärna tillsammans med dig!

Vårt franchisekoncept

  • Beprövat koncept redo för intäkter från dag 1.

  • Utbildning, support och en effektiv onboarding-process.

  • Exklusiv rätt till egen geografisk region.

  • Effektiva digitala verktyg som optimera ditt resultat. 

  • Marknadens bästa trygghetstjänster och prisbelönta säkerhetsprodukter.

Vi vill förändra larmbranschen från grunden. Att äga sitt hemlarm och på så sätt ha full kontroll över både sin ekonomi och sin trygghet tycker vi är en självklarhet. Därför startade vi Svenska Alarm. I snart 15 år har vi hjälpt våra kunder till ett både tryggare och ekonomiskt smartare liv genom att frigöra dem från gamla hyrlösningar. Nu har du en unik möjlighet att bli en del av vårt framgångsrika trygghetskoncept. 

Intresseanmälan 

Har du möjlighet att låna kapital från ex bank eller någon i ditt nätverk?
Har du någon gång gått i konkurs?
Har du någon gång varit straffad?
bottom of page