top of page

Bli en del av Lagerkungen! 
 

Lagerkungen erbjuder dig som vill bli egen företagare ett koncept som innehåller allt för att driva en förrådsanläggning på bästa sätt. Detta är ett koncept som inledningsvis vid uppstart kräver 100 % av din tid i övrigt kan du driva en Lagerkungen anläggning som bisyssla. Du bestämmer din tid på företaget och därmed påverkar ditt resultat!   

Just nu söker vi franchisetagare i följande etableringsorter: 

Halmstad, Karlstad, Kungälv, Lidköping, Skövde, Mariestad, Varberg, Växjö, Åre och Östersund
 

LK_bildbank_21_edited.jpg

Lagerkungen är ett snabbväxande och komplett franchisekoncept för att hyra ut förråd till privatpersoner eller företag. 

Vårt koncept inkluderar allt som behövs för att inreda en Lagerkungen-anläggning: förrådsinredning, skyltar, larm, videoövervakning med mera. Framför allt får du också tillgång till vårt IT-system StoreMan för bokning och betalning vilket är integrerat med marknadsledande larmsystem, passersystem och videoövervakning. Detta ger att kunden själv bokar, skriver under avtal, betalar och får tillgång till anläggningen helt digitalt. Detta leder till hög kundnöjdhet och en effektiv drift av en anläggning. Vi har också en uppbyggd och välfungerande organisation kring marknadsföring och IT-stöd.

Som franchisetagare åtar du dig att ansvara för din verksamhet så att hela kedjan sköts enhetligt.

Du ansvarar för att hitta en lokal och inreder med vår fräscha förrådsinredning. Inredningen anpassas helt efter din lokals förutsättningar och du kan enkelt bygga om eller expandera om lokalen tillåter.

”Den perfekta lokalen” kan vara vilken typ av lokal som helst eftersom konceptet är extremt flexibelt. Självklart är det en fördel om lokalen är öppen och utan en massa pelare och små rum men det är inget som hindrar om det skulle vara så. Ytan kan också variera och hittar man en lokal med en takhöjd på ca fem meter eller mer så kan man med fördel bygga ett entresolplan (ett fristående extra våningsplan) och på så sätt få en väldigt kostnadseffektiv lösning.

 

Oavsett hur lokalen ser ut så hjälper vi dig med en exempelkalkyl utifrån de förutsättningar som råder. 

Är du en entreprenör som vill inreda och driva lager med Sveriges smartaste förrådskoncept och har både driv och ambition så passar du in hos Lagerkungen. Vi gör plats för livet.

Intresseanmälan Lagerkungen

Vad roligt att du är intresserad av Lagerkungen. Inom kort kommer vi att kontakta dig för att berätta mer! Vi hörs!

bottom of page