top of page

Bli franchisetagare inom 7-Eleven!

Drömmer du om att starta eget, älskar citypuls och brinner för sälj och service? Då kanske det är din grej att driva en alldeles egen 7-Eleven. Vi hjälper dig att komma igång och stöttar längs vägen, samtidigt som du får tillgång till vårt härliga nätverk av andra butiksägare i 7-Elevenfamiljen.

BLI-FRANCHISETAGARE-1920X840.jpg

7-Eleven är världens största conveniencekedja som under snart 100 år funnits för att lösa vardagliga behov under dygnets alla timmar. Den första 7-Elevenbutiken i Sverige öppnade 1984 och idag finns närmare 90 butiker över landet.

Alla 7-Elevens butiker ägs av Reitan Convenience i Sverige och drivs av egenföretagare, så kallade franchisetagare. Franchisetagaren driver sin egen butik enligt ett koncept som bygger på ett nära samarbete med oss. Tillsammans bygger vi drömmen om ditt företag.

Rollen som franchisetagare hos 7-Eleven


Som franchisetagare för en 7-Elevenbutik är du en viktig del i människors vardag. Du älskar försäljning, är orädd och lockas av att få personal att utvecklas. Självklart har du eget driv och är van att jobba hårt för att nå resultat. Du driver och utvecklar din egen butik medan vi sköter administrativa uppgifter och ansvarar för lokal, butiksinredning med mera. Vi hjälper dig att komma igång och ger dig och din personal utbildning inom bland annat försäljning. Du får också tillgång till vårt breda nätverk av andra franchisetagare så att ni som driver 7-Elevenbutiker i Sverige kan utbyta erfarenheter med varandra.

Att ha en egen butik innebär ett stort ansvar och du kommer att få jobba hårt för att få din butik och ditt aktiebolag att ta fart, men du kommer också att ha mycket kul längs vägen.

 

Vi på Reitan Convenience i Sverige står för bokföring, löneadministration, utbildningar, sortiment, inredning och rikstäckande marknadsföring.

Intresseanmälan 

Har du möjlighet att låna kapital från ex bank eller någon i ditt nätverk?
Har du någon gång gått i konkurs?
Har du någon gång varit straffad?
bottom of page