top of page

Bli franchisetagare inom Kvik!

Brinner du för försäljning? Hjälpa kunder till en bättre miljö och inredning i hemmet? Med Kviks franchisekoncept arbetar du med ett danskt kvalitets koncept i ryggen och dessutom till bra priser! 

Just nu söker vi franchisetagare till vår redan etablerade butik  i: 
Uppsala, Stockholm, Örebro, Kristianstad, Linköping, Norrköping
 

Kvik är ett unikt koncept som funnits i mer än 35 år.
1983 grundade Knud Boel Troelsen köksföretaget Kvik mitt på Jylland i Danmark. Den driftige entreprenören ville förenkla köksköpet och samtidigt göra det snabbare och mer transparent. Det saknades helt enkelt en snabb Kvik-väg till ett nytt kök.

Vi sticker ut genom att ge kunden överraskande mycket för pengarna när det gäller kök, badrum och garderober. Våra produkter är skapade utifrån ett okomplicerat och minimalistiskt förhållningssätt. Klassisk dansk design handlar om funktion och estetik, och ger inte efter för tillfälliga trender utan känns lika exklusivt år efter år – alltid till ett överraskande lågt pris.

Vi är en familj som har uppstått utifrån förändringsvilja, sunt förnuft och en djup respekt för våra kunder. Därför är det viktigt att du som franchisetagare bidrar till att leverera Kviks DNA i ditt arbete.

Hos oss är människan den viktigaste resursen och vi jobbar tillsammans för att nå målet. Vi är ONE TEAM. Det är dock ingen hemlighet att det krävs en stor insats och vilja när man är Kvik-franchisetagare. I gengäld kommer du att upptäcka hur intressant, kul och givande det är att skapa ramarna för människors liv i köket med Kviks produkter – och att ha ansvaret för din egen butik.

Intresseanmälan Kvik

Vad roligt att du är intresserad av franchise inom Kvik! Inom kort kommer vi att kontakta dig för att berätta mer. Vi hörs! 

bottom of page