top of page

Bli franchisetagare inom Kvik!

Brinner du för försäljning? Hjälpa kunder till en bättre miljö och inredning i hemmet? Med Kviks franchisekoncept arbetar du med ett danskt kvalitets koncept i ryggen och dessutom till bra priser! 

Just nu söker vi franchisetagare till nyetablering i:
Kristianstad, Linköping, Norrköping, Örebro & Uppsala 

Just nu söker vi franchisetagare till våra redan etablerade butiker  i: 
Borås & Stockholm
 

Dansk design och ett unikt koncept!

Kvik erbjuder ett unikt koncept med stor intjäningspotential. Du driver ditt eget företag med ett starkt varumärke, koncept och team bakom dig. Kvik erbjuder en fantastisk produkt som uppfyller människors drömmar om ett kök, badrum eller garderob i dansk design – och alltid till ett överraskande lågt pris. Två gånger om året släpps nya danska designprodukter, så att ditt produktsortiment alltid är nytt och uppdaterat med det som konsumenterna letar efter. 

Vi är annorlunda

Under mer än 40 år har Kvik utmanat den traditionella affärsmodellen för köksbranschen. Vi ger transparenta offerter och förhandlar inte om priset. Det gör att kunderna från början vet vad de får för pengarna.

Du blir din egen chef, med stöd från oss

Företaget är ditt, men du har ett starkt företag och team i ryggen. Vi kan hjälpa till med allt från affärsplan och butikslokal, till marknadsföring och fakturering. Du kan koncentrera dig på att designa och sälja kök i dansk design.

Mer än 190 butiker i 12 länder

Som Kvik-franchisetagare blir du en del av ett växande internationellt nätverk med mer än 190 butiker i Europa och Asien. Och vi har stora expansionsplaner – vill du vara en del av dem?

Fokus på hållbarhet

Vi tänker in hållbarhet i våra produkter redan från start – och designar dem utifrån kökets hela livscykel. Vi använder så mycket återvunnet material som möjligt i våra produkter och undersöker ständigt på hur vi kan öka den andelen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi är ett team

Som Kvik-franchisetagare är du aldrig ensam. Vi finns med dig i varje steg på vägen – vi jobbar som ett team under hela processen och gör varandra bättre. Vi kallar det OneTeam. Vi utvecklar och introducerar regelbundet nya danska designprodukter och backar upp din verksamhet med en stark digital marknadsföring som ökar dina mötesbokningar. 

Från vårt huvudkontor i Danmark, och via våra lokala team i respektive land, hjälper vi dig med allt du behöver för att driva butiken.  Vi hjälper dig inte bara i starten, utan även hela tiden därefter – som när det är dags att förnya ditt hyresavtal eller uppgradera din butik efter fem år. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi söker dig som är en driven entreprenör, som brinner för att skapa livslånga relationer med dina kunder. Erfarenhet från köksbranschen är en fördel, men inget krav. Däremot ska du ha en stark drivkraft – och helst erfarenhet av att sälja, leda, inspirera och styra. Det är viktigt att du har en stark personlighet och bra koll på siffrorna, så att du är bra på att hantera både människor och affärsverksamheten. Det skadar inte om du är bra på att omge dig med ett starkt team – att sälja och installera en kunds drömkök är ett komplext projekt som kräver många duktiga personer under hela processen. 

3dd8996da404862f91d2f30c3a07a0f7ae9f180d.webp
f6ee2092763dc593f95811a4142119612ae3454d kvik 2.webp

Intresseanmälan Kvik

Vad roligt att du är intresserad av franchise inom Kvik! Inom kort kommer vi att kontakta dig för att berätta mer. Vi hörs! 

bottom of page