top of page

Bli franchisetagare inom Sun Off

Tröttnat på att jobba i skuggan av någon annan?

Bli franchisetagare i Sveriges ledande butikskedja inom solskydd.

Just nu söker vi franchisetagare i följande etableringsorter: 

Västerås, Norrköping, Linköping, Falun/Borlänge, Kristianstad, Lund

montering 3.jpg

Vår ambition är att du ska kunna ägna din tid åt det som generar värde – resten tar vi. Med vårt koncept tar du som franchisetagare del av vår styrka, våra resurser och vårt sortiment av premiumprodukter.

Vi hjälper dig med allt från att etablera butiken, till att förse dig med löpande stöd och service. Men att bli franchisetagare hos oss på Sun Off är mer än allt det praktiska; du blir en del av vår gemenskap, trygg bland erfarna kollegor i en kedja med mer än fyrtio års erfarenhet av solavskärmning.

En kedja. Flera fördelar.

Ensam är sällan stark. Att bli en del av Sun Off innebär många fördelar:

  1. Varumärke och Profil - Som en del av Sun Off får du direkt tillgång till våra profilprodukter, så som vår varumärkeshandbok, arbetskläder och trycksaker.

  2. Marknadsföring - Vår marknadsföring ser till att du syns och märks på din ort. Det är viktigt att allt marknadsföringsmaterial från Sun Off följer samma riktlinjer, oavsett geografiskt läge eller val av mediekanal. Här finns ett gediget underlag att arbeta med för dig som franchisetagare.

  3. Kedjetjänster - Det är på många sätt väldigt förmånligt att vara en del av en etablerad kedja, inte minst i fråga om stöd exempelvis juridiskt eller i butikskoncept, med butiksinredning och skyltning. Det ger dig en trygg grund att luta dig mot.

  4. Stöd - Närhelst du behöver stöd, i form av teknisk support eller i kundfrågor, finns vi alltid här för dig.

  5. Ekonomi - Den ekonomiska biten i egenföretagande kan tyckas överväldigande. Med vår assistans kan du fokusera på sortimentet och försäljning.

  6. Egen butik - Du får möjligheten att driva en egen och lönsam butik genom att ta del av ett framgångsrikt koncept och ett stort utbud av svensktillverkade produkter. Du får även hjälp att inreda butiken på ett inspirerande sätt för att driva försäljning.

  7. Grundutbildning - För att du ska lyckas som nybliven egenföretagare och franchisetagare i Sun Off har vi tagit fram en utbildningsplan som innehåller all nödvändig kunskap som du behöver få.

  8. Kollegor - Sist men inte minst, du får ett nytt gäng kollegor utspridda över hela Sverige att utbyta erfarenheter med.

Intresseanmälan 

Har du möjlighet att låna kapital från ex bank eller någon i ditt nätverk?
Har du någon gång gått i konkurs?
Har du någon gång varit straffad?
bottom of page