top of page

Bli franchisetagare inom St1

Vi på ST1, lanserar nu ett helt nytt och modernt butikskoncept med fokus på service, avkoppling och matupplevelser för människan på väg, detta tillsammans med världens starkaste varumärke.

Vi ska erbjuda en bekvämlighetlösning med mat och dryck i fokus för människors behov, men också annat utbud och service som t ex biltvätt. St1 skall vara en destinationsplats, dit människor beger sig på sin resa, för att vårt attraktiva koncept är det som lockar. 

Nu söker vi dig som vill vara med på resan för att skapa och driva framtidens destination för människor på väg? 

Vin_Shell_fasad.png

 

Som Franchisetagare/butiksansvarig driver du din lokala station i ett eget aktiebolag. Även om du är franchisetagare/butiksansvarig är du aldrig ensam. Inom St1 stöttar vi varandra, delar med oss av kunskap, växer och utvecklas tillsammans som ett lag. Vi på St1 och dina kollegor runt om i landet, finns vid din sida och ger dig trygghet, ramar och verktyg för att just du skall lyckas. Du får exempelvis stöd inom inköp, marknadsföring, ekonomi- och personaladministration och löpande utbildning. Du fokusera på det du tycker är roligast dvs. butiksdrift, försäljning och att tillsammans med personalen levererar ett kundbemötande i världsklass. 

Vi söker?

Dig som gillar som gillar att ta ansvar för helheten. Dig som förstår att avgörande för din framgång är att på bästa sätt ta hand om dina kunder och din personal. Du är noggrann i det du gör och har förmåga att prioritera och leda. Genom ditt driv och din energi driver du stationen tillsammans med din personal, du symbolisera försäljning och service och visar gärna vägen, coachar och utvecklar personalen i mötet med kund.

 

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter inom:

  • Butiksdrift/Försäljning/Kundbemötande

  • Personalansvar/ledning från butik/restaurang eller liknande – Rekrytering, coachning och utveckling av personal

  • Administration/Uppföljning från butik – ansvar för budget, resultat och finansiell uppföljning.

 

Som franchisetagare/butiksansvarig bör du även ha lite koll på siffor och ett ekonomiskt tänk för att lyckas. Att exempelvis lägga beställningar och sköta rapportering via datorn är inga konstigheter för dig. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av eget företagande, men det är inget krav. Däremot är det positivt om du har varit verksam inom kedjedrift, där du vet vikten av att följa och efterleva ett koncept. Du har också ett visst matintresse.

 

Vill du vara med och säkerställa att våra kundlöften infrias och samtidigt bli en del i en verksamhet som både vill och kan göra skillnad? Är du redo för att bli franchisetagare/butiksansvarig och en del av St1?

 

St1 är ett modernt energibolag med visionen att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi. Idag driver St1 dryga 480 St1- och Shellstationer i Sverige, från Trelleborg i syd till Haparanda i norr. Båda kedjorna erbjuder drivmedelsprodukter som uppfyller kundernas höga förväntningar och som utvecklats med förnybara och hållbara bioprodukter för att uppnå Sveriges högt ställda krav på minskad miljöpåverkan. Våra bemannade Shellstationer har drygt 100 butiker som är placerade i nära anslutning där vi erbjuder kunden allt från mat, kaffe, konfektyr och dryck förutom att förstås också tanka och tvätta bilen. Och det är till dessa butiker som vi anlitar franchisetagare som vill och kan driva en bekvämlighetsbutik med framtidsfokus under ett helt nytt koncept och varumärke.

Intresseanmälan St1

Vad roligt att du är intresserad av franchise inom St1! Inom kort kommer vi att kontakta dig för att berätta mer. Vi hörs! 

bottom of page