top of page

Bli en del av Skyltstället

Just nu söker vi franchisetagare till följande etableringsorter: 

Uddevalla, Trollhättan, Vänersborg, Varberg, Falkenberg, Helsingborg, Lund, Kristianstad, Eskilstuna, Västerås, Enköping, Södertälje, Stockholm

 

Vi söker även dig som är intresserad av att överta redan etablerade verksamheter i:

Visby

Skyltstället 10 år.png

Driver du en liknande verksamhet som Skyltstället idag, men vill vara en del av en kedja? 
Hör av dig till oss så berättar vi mer!

 

Vill du bli egen företagare inom en bransch med stor målgrupp, på en marknad som aldrig kommer att stagnera? Vill du hjälpa företag och organisationer till ökad synlighet?

 

Du får genom att bli franchisetagare inom Skyltstället möjligheten att starta upp en egen verksamhet där du arbetar proaktivt med att söka upp nya kunder och sälja kedjans produkter och tjänster. Att skapa långsiktiga relationer med dina kunder och snabbt och effektivt ta hand om inkommande leads kommer också att vara viktigt. Du är ansvarig för hela försäljningsprocessen från beställning till installation. I rollen finns ett stort ansvar men också stor frihet. Du bestämmer själv hur du vill nå dina mål. 

För att trivas i rollen som franchisetagare/egen företagare inom Skyltstället måste du gilla att göra affärer. Du måste också vara en duktig säljare som är medveten om att hög aktivitet, driv, men även uthållighet ger resultat. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av B2B-försäljning med fokus på relationsförsäljning.

 

Du är kontaktskapande, framåt och orädd, har god kännedom om det lokala området och får gärna ha ett etablerat nätverk. Vi har inga krav på att du varit verksam inom branschen tidigare eller har erfarenhet av eget företagande, även om det är meriterande. 

 

Du är också organiserad och van vid att ansvara för och projektleda dina kunder från beställning till leverans. Med sinne för kreativitet, flexibilitet, och fokus på lösning, hjälper du kunderna till ökad synlighet!  

Du innehar B-körkort och behärskar svenska i tal och skrift. Du har även ekonomiska förutsättningar för att kunna satsa på dig själv och ett eget företag! 

Viktigast är din personlighet och att du förstår att avgörande för din framgång som egen företagare/franchisetagare är ditt engagemang, ditt driv och ditt kundfokus.

 

Citat från franchisetagare inom Skyltstället:

”Man kan inte misslyckas om man gör jobbet! Alla möjligheter – Små begränsningar”! 

 

”Affärer finns det överallt! ”Alla vill synas” ”Det är bara att gå ut och ta för sig” 

 

”En bransch i ständig utveckling” ”Kedjan tillhandahåller allt man behöver”

Kopia av _AG09467_klar.jpg

Intresseanmälan Skyltstället

Vad roligt att du är intresserad av Skyltstället. Inom kort kommer vi att kontakta dig för att berätta mer. Vi hörs!

bottom of page